Nå dine mål med en personlig træner fra Randers

Et effektivt træningsforløb med en personlig træner? Jeg står klar til at hjælpe dig med at nå dine personlige mål, men jeg kan lige så godt være ærlig: For mig skal personlig træning tage udgangspunkt i din krops behov. Derfor prioriterer jeg at starte et træningsforløb med en behandling i min klinik. Det gør jeg, for at analysere din krops bevægelsesmønstre, så jeg kender til eventuelle smerter, skader eller manglende muskelstyrke. Det giver basis for en mere effektiv og målrettet træningsplan, der tager hensyn til din krop og dens signaler.

Jeg vejleder dig naturligvis i centrets maskiner og gennemgår øvelserne i dit personlige træningsprogram. Jeg går ind for løbende sparring og justering af programmet, så vi kan optimere din træning og opnå de ønskede resultater.

Hvis du vil have fuldt udbytte af min personlige træning, skal du være engageret fra start. Går du halvhjertet ind i det, kan du lige så godt lade være. Resultaterne kommer ikke af sig selv, men derimod af hårdt arbejde!

Og vi kan ikke undgå at runde emnet omkring kost. Kosten er afgørende, hvis du vil nå dine mål. Du kan træne nok så meget, men hvis ikke du spiser fornuftigt, vil du ikke opleve de ønskede resultater. Der er frygteligt mange meninger, når det kommer til personlig træning, kost og motion. Jeg rådgiver og vejleder altid ud fra egne erfaringer og på baggrund af teori og veldokumenterede forskningsresultater. Det hele kan dog gøres kort og præcist: Du bliver, hvad du spiser. Jeg laver ikke kostplaner, for jeg ved, du ikke overholder dem på sigt. Jeg er i stedet fortaler for, at vi sammen finder den røde tråd i din hverdag, som er holdbar. En rød tråd, som ikke bare skal gælde de næste otte uger, men som lægger til grund for en varig livsstil. En sund livsstil er nemlig grundlaget for, at du når dine mål. Så simpelt er det faktisk.

Personlig træning tager altid udgangspunkt i behandling

Book en tid til behandling nu. Sammen ligger vi en plan for din træning.

Kontakt
rasmus

Rasmus W. Hansen

Terapeut, massør, personlig træner og genoptræningsinstruktør med speciale i idrætsskadeterapi