Effektiv behandling af skader med laser

Laserterapi er en unik behandlingsform, der lindrer smerter og hjælper dine skader med at hele hurtigere. Laser kan hjælpe dig uanset om din skade er akut, kronisk, overfladisk eller dyb. En laserbehandling er især effektiv til sportsskader, led skader, arvæv, sårbehandling, betændelsestilstande, inflammation og smertelindring.

En laserbehandling består af koncentreret energi, der overføres til cellerne. Laserlysets energi trænger igennem hudens væv og igangsætter cellernes funktioner, derved styrkes immunforsvaret og blodgennemstrømningen, mens de naturlige reparationsmekanismer boostes. Laserlys påvirker kroppens evne til at hele hurtigere ved skader eller sygdom.

Laserbehandlingen er en smertefri behandling. Den er ufarlig og har ingen bivirkninger, men giver derimod hurtige behandlingsresultater med vedvarende effekt. Nogle vil opleve at området kan være lidt øm timer efter behandlingen, men det skyldes den øgede blodgennemstrømning.

Vi bruger både laseren til for- eller efterbehandlinger i forbindelse med ordinære behandlinger eller som selve behandlingen. En laserbehandling kan dermed både stå alene eller kombineres med andre behandlinger alt efter din krops behov.

Laserlys er godkendt som medicinsk behandlingsmetode og er i dag en fuldt ud anerkendt behandlingsform i langt det meste af verden.

rasmus

Rasmus W. Hansen

Terapeut, massør, personlig træner og genoptræningsinstruktør med speciale i idrætsskadeterapi

tanja

Tanja Silich

Terapeut og lægeeksamineret
fysiurgisk massør