Firmaaftaler

Forkerte arbejdsstillinger og gentagne arbejdsmønstre skaber problemer for mange mennesker. Kroppens led og muskler belastes, og skader såsom museskader, rygskader og spændingshovedpine opstår. Sådanne skader og de følgende smerter resulterer ofte i nedsat arbejdseffektivitet, manglende koncentrationsevne, dårligt humør og sygefravær.

Igennem de seneste år har flere og flere virksomheder fået øjnene op for den positive virkning af massage på arbejdspladsen. Massage forebygger og behandler skaderne forårsaget af de belastende arbejdsstillinger, forhindrer sygdomme og forbedrer arbejdsmiljøet. Det giver gladere og mere effektive medarbejdere med færre sygedage. Og gavner derfor både medarbejderne og virksomheden som helhed.

Hvis din virksomhed har interesse i at tilbyde medarbejderne massage/skadebehandling, så ring på 2714 9285 og aftal et møde, hvor vi sammen kan finde en løsning, som passer lige netop dine medarbejdere og din virksomhed.

Individuelt tilpassede firmaaftaler

Individuelt tilpassede firmaaftaler

Alle virksomheder er sammensat forskelligt. Noget en fast prisstruktur ikke kan tage højde for. Derfor bedes du kontakte os for et tilbud.

Kontakt

 

tanja

Tanja Silich

Terapeut og lægeeksamineret
fysiurgisk massør